Precasament

Amanda & Marc 
29.09.17
preboda-reportatge-nuvis-parella-pont-riu
preboda-reportatge-nuvis-parella-bosc-pont
preboda-reportatge-nuvis-parella-pont-peto
preboda-reportatge-nuvis-parella-pont
preboda-reportatge-nuvis-parella-peto-contrallum
preboda-reportatge-nuvis-parella-bosc
Ángeles & Juanra
19.07.15
preboda-parella-nuvis-3
preboda-parella-nuvis-2
preboda-parella-nuvis-1

Les sessions de precasament, junt amb els postcasaments, resulten els complements ideals per al teu reportatge de noces. Junts, formen un cercle tancat que fan del reportage sencer, una història de cap a peus!

El primer dia que ens veiem, ens servirà per a conèixer’ns, parlar del que us agrada, de les vostres aficions, del que us mou!​

 

Però no és fins al moment que us poseu davant la càmera, que es forma el vincle tant i tant especial que es crea quan capturem els vostres moments en forma d’imatges. Passarem a formar part, en segon pla, de la vostra complicitat, aconseguint així fotografiar el que es convertirà en un dels vostres records més preuats!

​És per això que resulta molt bona opció realitzar un primer reportatge  de precasament abans del gran dia. Ens treurem les pors, les vergonyes i començarem a narrar l’historia.​ El precasament és una oportunitat per a disfrutar d’una estona entre vosaltres dos. Tranquils, sense preses. El més important per a nosaltres és aconseguir descriure en imatges la vostre complicitat com a parella.

​Vosaltres trieu el lloc de la sessió. Podem anar allà on més us agradi. Un indret que sigui especial per a vosaltres, que us fagi sentir relaxats. Bosc, platja, muntanya… podem anar allà on volgueu. Si ho podeu imaginar, ho podem fer! Vosaltres poseu els límits.​ Si no teniu cap predilecció per l’escenari de la sessió, nosaltres us proposarem unes quantes opcions per que pogueu triar.

Posa't en bones mans:

© 2023 por photografica estudio