Preboda

Una oportunitat per disfrutar d'una estona entre vosaltres dos, sense preses

Casaments

Cada casament és una història única i ara us toca ser els protagonistes de la vostra

Postboda

Us tornareu a possar un altre cop els vostres vestits de nuvis, però aquest cop amb l'ajuda de l'altre

No és poca la feina a fer a l’hora de preparar un casament: el vestit dels teus somnis, la cerimònia, el banquet, aquest s’aseurà aquí, aquest allà… Molts nervis i il·lusió per aconseguir que el vostre dia sigui perfecte i únic.

Espereu amb desig que arribi el moment, per poder viure-ho amb la família, amb els amics i per recordar cada instant per sempre més a la vostra memòria. I és aquí on entra la gran decisió d’escollir els fotògrafs que us acopanyaran en aquest dia tan especial.

És important capturar els instants màgics de la cel·lebració. Son moments preciosos que només succeeixen un cop a la vida. I nosaltres volem ser allà per a fotografiar-los.

Per a nosaltres, resulta fonamental i de molta utilitat, conèixer a cada parella abans del casament.

 

Volem veureus, xerrar molt, crear un vincle de confiança i complicitat que fagi que ens veieu com a en Marc i la Irene, no com els senyors de les càmeres! Volem que us sentiu tant còmodes amb nosatres que el vostre dia no us en adoneu de que hi som. Formar part del vostre entorn.

Les cites prèvies son molt importants, ja que ens ajuden a coneixer les vostres expresions i les vostres maneres de fer. Així, el dia del casament tot és més fluit i natural.

Posa't en bones mans:

© 2023 por photografica estudio