Nadons

Seguiment
[7 mesos]
bebe-nado-reportatge-estudi-platja
bebe-nado-reportatge-estudi-somriure
bebe-nado-reportatge-estudi-ninos
bebe-nado-reportatge-estudi-carreto
bebe-nado-reportatge-estudi-tutu
bebe-nado-reportatge-estudi-gorro-llana
Newborn
[7 dies]
newborn-reportatge-estudi-tutu
newborn-reportatge-estudi-peus
newborn-reportatge-estudi-pares-princesa
newborn-reportatge-estudi-pares-peto
newborn-reportatge-estudi-pare-filla
newborn-reportatge-estudi-peto-panxa
newborn-reportatge-estudi-corona
newborn-reportatge-estudi-gos
newborn-reportatge-estudi-manta
newborn-reportatge-estudi-cistella
newborn-reportatge-estudi-cistell
Newborn
[1 mes]
newborn-reportatge-estudi-pare-fill
newborn-reportatge-estudi-caixa-bebe
newborn-reportatge-estudi-mare-bebe
Newborn
[10 dies]
newborn-reportatge-estudi-ma-pare
newborn-reportatge-estudi-peluix
newborn-reportatge-estudi-panxa-mare
newborn-reportatge-estudi-coto
newborn-reportatge-estudi-cuna-mocador

Benvingut/da! Per fi s'ha acabat l'espera i ja és amb vosaltres. Venen dies de molts canvis i noves experiències, però en qualsevol cas dies meravellosos i plens de somnis i il·lusions. I és d'això del que tracten les sessions de nadons, d'il·lusions, de fotografiar sentiments.

Les sessions amb nadons són molt diferents segons l'etapa que es triï: newborn, seguiment del mig any o sessió de primer aniversari.

Els reportatges newborn estan plenes de tendresa. Fa pocs dies que l'heu vist per primera vegada, i ara no podeu fer res més que contemplar la seva carona. Les sessions newborn immortalitzen aquests primers moments perquè sempre més els pugueu recordar.

Les sessions de seguiment de mig o un any són igual d'especials, però si ens ho permeteu, són més divertides. Els vostres petits es mouen, interactuen... en definitiva, ja tenen la seva petita personalitat, i això fa que surti un reportatge amb molt de caràcter.

Les sessions de Newborn es faran sempre entre les 2 primeres setmanes de vida del nadó/ns. Durant aquest període, els nadons passen la major part del temps dormint. Després d'haver passat 9 mesos a la panxa de la mare fets una boleta, és molt fàcil tornar a col·locar-los en aquesta posició. Passats els 15 dies, ja no fem sessions newborn. A partir del mes, els nens/es comencen a estar més desperts i es complica notòriament la realització del reportatge.

La durada de les sessions ronda les 4h. La gent s'espanta una mica quan escolta quant duren les sessions de newborn, però és que fa falta molta paciència i molt bon humor per aconseguir unes imatges úniques del teu petit/ta. Per això, el primer pas és reservar tot el matí per a nosaltres. És la millor manera de realitzar el reportatge amb total tranquil·litat i sense presses.

Les fotografies de newborn les fem sempre amb el nadó/ns adormit/s. És l'única manera de poder posar-los en les postures que veieu. Encara que pugui semblar fàcil, els nadons són uns models molt complicats i per aconseguir posar-los en les posicions desitjades sense que es despertin, s'ha de tenir molta traça. Així que si es necessita una mica més de temps per adormir-se, esperarem el que calgui.

Cada nadó és diferent. Cada un accepta unes determinades postures, alguns només volen estar bocaterrosa, altres panxa enlaire, etc... Cada sessió de fotos és única i diferent. Només farem fotografies en què el nadó/ns estiguin còmodes.

Pel que fa a les sessions de seguiment de mig any, seran per nadons d'entre 5 i 8 mesos depenent del nadó, però sempre que ja s'aguantin asseguts sense que gategin ni caminin.

Tant per a les sessions de mig any com per a les de l'any, podeu triar estudi o exterior segun.

Posa't en bones mans:

© 2023 por photografica estudio

newborn-reportatge-estudi-pare-filla